Matot


Me valmistamme, maahantuomme ja myymme parhaat matot Suomessa. Pehmeää, polypropyleenistä valmistettua lankaa on saatavilla monissa eri väreissä. Nukkamattomme ovat erittäin laadukkaita, ja ne kestävät kovaakin kulutusta. Nukkamatto tuo sisustukseen pikantin lisän missä huoneessa tahansa. Meillä on laaja valikoima erilaisia nukkamattoja.

Nukkamattomme ovat pörröisiä ja ylellisen pehmeitä. Nukkamatto tuo huoneeseen kuin huoneeseen viihtyisän kodikkaan ja pehmeän vivahteen.
Nukkamatot on valmistettu kiinnittämällä pitkiä kuituja maton pohjaan. Nukan materiaali vaihtelee. Se voi olla villaa, puuvillaa, polypropyleeniä, tai jotain muuta keinokuitua. Saatavilla on useita eri kokoja, ja lähes kaikkia nukkamattoja on saatavilla sekä suorakaiteen muotoisina, että pyöreinä.

Nukkamattoa ei yleensä kannata altistaa jatkuvalle auringonvalolle, tai sen värit voivat haalistua. Suurin osa nukkamatoistamme on kuitenkin käsitelty siten, etteivät ne haalistu.
Pehmyt ja ylellinen tuntuma
Nukkamatolla käveleminen on ylellinen kokemus. Matto hyväilee jalkapohjia pehmeydellään, ja luo kotiin viihtyisää tunnelmaa.

Helposti saatavilla
Suosionsa johdosta nukkamattoja on saatavilla lähes jokaisesta matto- ja sisustustavaramyymälästä, tavaratalosta sekä mattoja myyvistä verkkokaupoista.
Nukkamatot ovat monipuolisia

Nukkamatto sopii modernin, ja miksei hieman perinteisemminkin siustetun kodin jokaiseen huoneeseen. Parhaiten ne palvelevat kuitenkin tiloissa, joissa ihmiset liikkuvat ja oleilevat eniten. Erityisesti villamatot ovat valmistusmateriaalinsa johdosta erityisen kestäviä, sillä villa hylkii luonnostaan vettä, likaa ja tulta.

matto on tyylikäs valinta
Nukkamatosta on tullut kiinteä osa modernin kodin sisustusta. Nukkamatto tekee tilasta modernin ja eloisan näköisen. Ja pehmeän tuntuisen.